Barion Pixel

Babos Eszter – bábos, író, mesemondó

Fizetési lehetőségek, szállítási módok leírása

Fizetési lehetőségek, szállítási módok leírása

A weboldalon megrendelt termékek ára a megrendelés véglegesítését követően az alábbi fizetési módokkal egyenlíthető ki:

  • Banki átutalás díjbekérő /számla alapján.
  • Azonnali kártyás fizetés: Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el.
    A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013A Felhasználónak a megrendelés során lehetősége van elmentenie bankkártyának adatait annak érdekében, hogy a jövőben történő megrendelések alkalmával ne kelljen újra megadnia ezen adatokat és így könnyebb és egyszerűbb legyen a megrendelés: bankkártya száma; bankkártyára írt név; lejárat dátuma; CVC szám.

Az ingyenesen letölthető termékek, vagy ingyenesen igénybevehető szolgáltatás kivételével a megrendelt termék/szolgáltatás kizárólag a termék/szolgáltatás díjának kiegyenlítése után vehető igénybe/tölthető le/kerül kiszállításra.

A termékre/szolgáltatásra vonatkozóan megjelenített árak bruttó árak. Szolgáltató alanyi adómentes vállalkozó.

A megjelenített árban részletezésre kerülhetnek az esetleges kiegészítő szolgáltatások árai is.

A megrendelésről a hatályos jogszabályoknak megfelelően elektronikus számla kerül kiállításra, mely a megrendeléskor megadott e-mail címre kerül elküldésre. Papíralapú számlát nem áll módunkban kiállítani.

A Vásárló jelen általános szerződési feltételek elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy szolgáltató elektronikus számlát állítson ki számára.

A dokumentum elfogadása, a 2007. évi CXXVII. törvény 175. § -ban foglaltaknak megfelelően elektronikus számlabefogadó beleegyezésének minősül.

A megrendelt könyvek, egyéb termékek kiszállítása Magyar Posta szolgáltatón keresztül történik.

A megrendelések/ajánlatkérések feldolgozása és teljesítés

A megrendelések/ajánlatkérések feldolgozása munkanapokon történik 8-15 óráig.

A megrendelések/ajánlatkérések elküldésére a megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra.

Könyvek, ajándéktárgyak megrendelése esetén a szállítás a megrendelés napjától számított 1-6 napon belül várható. Az online letölthető, meghallgatható, megnézhető digitális tartalmak esetében a számla kiegyenlítését követően e-mailben küldöm meg a hozzáférési linkeket.

Tanfolyamok, kurzusok esetében a megrendelt képzés az előre meghirdetett időpontban, a számla kiegyenlítése után vehető igénybe.

Bábos és mesemondó előadások esetében a megrendelt szolgáltatás paramétereit, időpontját e-mailben, telefonon egyeztetjük és a megrendelt szolgáltatás az egyeztetett időpontban és módon vehető igénybe.

Tanácsadás konzultáció esetében a megrendelés után telefonon, vagy e-mailben egyedileg egyeztetjük a konzultáció időpontját, helyét, módját.

Az egyedi ajánlatkérés szolgáltatásról Szolgáltató egyedi ajánlatot készít, mely Megrendelő általi elfogadása után Szolgáltató kiállítja az elektronikus számlát, melyet e-mailben megküld Megrendelő részére. A számla kiegyenlítése után kezdhető meg a szolgáltatás igénybevétele. Egyes esetek a fentiektől eltérőek lehetnek, ezt eseti és egyedi megállapodás rögzíti Szolgáltató és Megrendelő között.

Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék/szolgáltatás nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése Szolgáltatót nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.

Szállítási információk

A termékek árán kívül, vevőnek a szállítási díjat is meg kell fizetnie. A szállítási díj magában foglalja a csomagolás- és a szállítási költséget. A szállítási díj Magyarországon belül Terdyné Babos Eszter E.V mindenkor szerződött fuvarozó cég Magyar Posta Zrt. és a Foxpost mindenkor hatályos csomagszállítási díjszabásához igazodik. Magyarországon kívül európai országból megrendelt termék(ek)et a Magyar Posta Zrt.-vel ajánlott elsőbbségi küldeményként küldjük el. Terdyné Babos Eszter E.V a postára adás határidejéért vállalja a felelősséget. A postára adást követően a Magyar Posta Zrt. a saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül szállítja ki a küldeményt, ezért Terdyné Babos Eszter E.V felelősséget nem vállal.
Mindezek alapján a jelen ÁSZF hatálybalépésének napján a szállítási díjak a következők:
Magyarországi szállítás
Foxpost futárszolgálattal csomagautomatába történő szállítás:
Bankkártyás, előre átutalásos fizetés esetén csomagonként:
1.140 Ft (30.000,-Ft összértéket meghaladó vásárlás esetén a szállítás ingyenes)
Amennyiben utánvétes fizetés lehetősége a pénztár oldalon elérhető! csomagonként:
2.300Ft
Magyar Posta csomagpontra történő szállításnál:
Bankkártyás és előre átutalásos fizetés esetén csomagonként:
1.650 Ft Postapontokra
2.620 Ft
30.000,-Ft összértéket meghaladó vásárlás esetén a szállítás ingyenes
Amennyiben utánvétes fizetés lehetősége a pénztár oldalon elérhető! csomagonként:
4.000 Ft
Európai országokba történő szállítás
Az Európából megrendelt termék(ek)et a Magyar Posta Zrt.-vel ajánlott elsőbbségi küldeményként küldjük, melynek díja egységesen 7.540 Ft.
A szállítási ország vámszabályainak megfelelő, esetlegesen felmerülő díjak a címzettet terhelik.
A szállítási díjak a fuvarozó(k) díjszabásának a módosulása esetén változhatnak, melyet minden esetben a jelen ÁSZF-ben közzéteszünk. A pontos szállítási díjak, a pénztár oldalon a szállítás módjának kiválasztása után is feltüntetésre kerülnek.
A Magyarországra megrendelt termékek árát bankkártyával, átutalással, Európa országaiba megrendelt termékek árát bankkártyával elektronikusan lehet kifizetni. A fizetés módját a “Pénztár” oldal “Fizetési mód” menüpontja alatt kell kiválasztani.
Amennyiben bankkártyás vagy átutalásos fizetést választott a vevő a megrendelésben és a megrendelt termékek ára a megrendelés visszaigazolását követő 5 munkanapon belül nem kerül kifizetésre, azaz Terdyné Babos Eszter E.Vbankszámláján jóváírásra, úgy Terdyné Babos Eszter E.V szabadul az ajánlati kötöttség alól és nem köteles a megrendelés teljesítésére.
A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget is tartalmazó számlát a Terdyné Babos Eszter E.V e-mailben küldi meg a vevő részére.

Scroll to Top